Strafrecht

Wenst u betrouwbare en gespecialiseerde rechtsbijstand? Aarzel niet en neem dan direct contact op via telefoonnummer:070-314 24 24  (ook buiten kantoortijden) of 06-28680774 en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Eckhardt Advocatuur beschikt over jarenlange expertise in de behandeling van strafzaken en kan u bijstaan vanaf het begin tot einde van de zaak. Eckhardt Advocatuur onderscheidt zich door een kwalitatief hoog kennisniveau. Wij hebben door de specialisatie in strafrecht veel proceservaring. Bovendien heeft mr. M.G. Eckhardt voor hij in de advocatuur is gestart, tevens ervaring opgedaan in de rechtelijke macht, welke kennis en ervaring zeer waardevol is bij het behandelen van een strafzaak.

Wanneer u te maken krijgt met politie of justitie en in dat kader wordt uitgenodigd voor een verhoor, zelfs wordt aangehouden of een oproep krijgt om te verschijnen voor de strafrechter dan kan dat verstrekkende gevolgen voor u hebben en staat er dus veel voor u op het spel. U heeft dan ook in een dergelijk geval een advocaat gespecialiseerd in het strafrecht nodig om u te kunnen laten adviseren en verdedigen. Eckhardt Advocatuur kent de wet en (rechts)praktijk als geen ander en weet hoe de verdediging in een strafzaak opgetuigd dient te worden.

Wij voeren een landelijke advies- en procespraktijk. Ons kantoor behandelt alle gebieden van het commuun strafrecht. Van fraude, witwassen en drugszaken tot moord- en doodslag, overvallen, mishandelingen of zedenzaken. Ook hebben wij ruime ervaring in bijvoorbeeld ontnemingszaken. Wanneer nodig wordt samengewerkt met specialisten op het gebied van bijvoorbeeld forensisch onderzoek en contra-expertises.

Ook staan wij regelmatig gedetineerde cliënten bij in penitentiaire beklag- en beroepzaken alsmede tbs-gestelden, en gewezen verdachten bij schadevergoedingsverzoeken.

Bovendien zal Eckhardt Advocatuur wanneer dat nodig wordt geacht uw familie informeren en in voorkomend geval bij de zaak betrekken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u bent aangehouden en overgebracht naar een huis van bewaring of gevangenis. Wij beseffen als geen ander wat daarvan de impact kan zijn op iemands leven en dat van het gezin of de naaste familie. Wij staan derhalve ook graag de familie terzijde met raad, daad en begeleiding gedurende de procedure wanneer de situatie daartoe noopt.

Bel mij
Mail mij